CHICKEN SPOT DEN HAAG PAUL KRUGERLAAN

CHICKEN SPOT DEN HAAG PAUL KRUGERLAAN 100% halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1246 beoordelingen
2 mrt 2021 om 22:01 WAS 10 min te vroeg geen probleem eten was niet denderend, kip was flauwtjes met een lichte rare niet prettige nasmaak
27 feb 2021 om 20:52 Goede kwaliteit en op tijd bezorgd top!!
26 feb 2021 om 23:10 Super lekkere broodjes en vers! Top bezorging!
23 feb 2021 om 22:57 Heerlijk! Ik mis nog wel Twister Fries op het menu!
22 feb 2021 om 16:04 Food was cold, not very tasty. Full order was not delivered. I contacted the restaurant immediately and told they would reimburse me, but they didn't. I contacted the restaurant again and they then stated they could not reimburse me. Thieves. DO NOT ORDER
21 feb 2021 om 18:33 Ongelooflijk, bestelling pas na 50 minuten binnen, vergeten etli etmek af te leveren. Gebeld met Mevlana, ik heb nog nooit iemand zien telefoon ophangen zonder dag doei of tot ziens, er werd na:”geleverd” gelijk opgehangen. Dit wordt de laatste bestellin
21 feb 2021 om 7:35 Het was super lekker! Normaal plaats ik geen beoordeling of iets maar dit was zeker het moeite waard! Ook werd mijn eten snel bezorgd en de bezorger was vriendelijk
18 feb 2021 om 20:17 Vlot..
17 feb 2021 om 0:47 Zoals altijd PERFECT!!!! Top service
15 feb 2021 om 21:05 Lekker gegeten, goede kwaliteit. Vriendelijke bezorger. Bedankt!
15 feb 2021 om 19:07 Service was zeer snel. Top service! Eten was overheerlijk! Chicken menu besteld was zo vers en zo lekker, thanx Chicken Spot